Vánoční šneci

14. srpna 2010 v 13:24 | ♪♫Zuzka a Žanďa♪♫ |  Mořské plody

Suroviny:

  • 1 sklenice šneků v bujonusnek
  • 100g strouhanky
  • 1/2 stroužku česneku
  • špetka muškátového oříšku                        
  • 1 nadrobno nakrájená cibulka 
  • 20g másla
  • špetka soli

Příprava:

  1. Převařené šneky vložíme do zapékací misky. Oloupeme a prolisujeme česnek.
  2. Česnek smícháme se strouhankou, změklým máslem, muškátovým oříškem, nadrobno pokrájenou cibulkou a osolíme.
  3. Připravenou směs poklademe na šneky a zapékáme v troubě při 210°C přibližně po dobu patnácti minut.
Doba přípravy: 30 minut
Počet porcí: 4
Orientační cena: 60,-Kč
 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama